Palačinke TAKOJ! je pripravljena zmes za hitro pripravo palačink, saj vsebino vrečke enostavno zmešaš s pravo količino vode in že lahko spečeš od osem do deset slastnih palačink.

ZMES

+

VODA

=

PALAČINKE

Palačinke TAKOJ! so na voljo v štirih okusih – pripravljene so iz pšenične bele, polnovredne pirine, ajdove ali pa riževe moke. Še posebej dobrodošle bodo na počitnicah, kjer sveže sastavine niso vedno na voljo ali pa se hitreje pokvarijo.

PALAČINKOMAT

Želite obiskovalcem svojega dogodka ponuditi slastne palačinke? Tu nastopiva Palačinkomat in jaz, ki lahko v eni uri spečeva in postreževa nič manj kot 180 palačink! Palačinke pečeva tako hitro, da nihče ne čaka na svojo porcijo.

Odkar sodelujeva, sva pogruntala že vse sorte. Najine palačinke so lahko iz bele pšenične, pirine polnozrnate, riževe ali ajdove moke, prav vse pa so namazane s srečo in veseljem.

Palačinke pečeva na večjih dogodkih, po dogovoru pa prideva tudi na dom. Na privat zabavo, rojstni dan ali poroko. Decembra po podjetjih spremljava dedka Mraza, z veseljem pa se pridruživa tudi kateri od dobrodelnih akcij.

HEJ, A HOČEŠ PALAČINKE?

Stopi v stik z nami in napiši sporočilo.
    Izdelek dodan v košarico: